No, It's not what it looks like!

Jag vaknade av att Justin rörde på sig. Han stönade lite, men tog inte bort armen från min midja. Jag vände på mig så att jag kunde titta på honom. Jag älskade att se på honom då han sov. Bråket vi hade haft dagen före kändes oviktigt. Jag kröp närmare, och pussade honom på näsan. Han log i sämnen och lutade sig ännu mer fram mot mig. Justin tryckte mig mot honom, och kysste mig på halsen. Jag började undra om han verkligen sov.
"Justin? Sover du?" frågade jag. Han svarade 'Mm'. Jag skrattade tyst och pussade honom i pannan. Han öppnade ögonen sömnigt, och jag kunde inte avgöra om han var glad över att se mig eller inte.
"Vad gör... Vad gör du här?" frågade han och satte sig upp. Jag låg kvar.
"Du vet det där ljudet som jag hörde för några dagar sen? Jag hörde det igen" sa jag och var nära att börja gråta. "Men om du inte vill ha mig här så ska jag gå" Jag satte mig upp men Justin log och puttade ner mig igen.
"Jag vill att du aldrig mer ska gå" viskade han och lutade sig över mig och kysste mig länge. Jag kysste honom tillbaka och det övergick i hångel. Jag slutade och la mig ner på kudden igen.
"Jag var bara förvånad över att se dig här" viskade han och kysste min hals. Jag skrattade av att det kittlades.
"Men jag vill att du berättar allt för mig" sa jag och tittade allvarligt på honom. Justin log tveksamt.
"En annan gång" viskade han och klev upp. "Jag måste duscha" Han kysste mig på munnen en sista gång. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra då han hade gått, så jag satte mig upp i sängen. På träbordet bredvid sängen stod bilder på han och hans mamma, och det låg en ros framför. Jag tog upp den och luktade på den. Den luktade underbart. På det andra bordet stod hans dator. Jag tvekade lite, men öppnade den. Hans bakgrundsbild var 'gruppbilden' som vi hade tagit första gången vi var med varandra. Den då han pussade min kind.
"Aww" fick jag fram. Jag stängde datorn igen. Jag hörde fotsteg närma sig, men jag antog att det var Justin så jag orkade inte dra på mig täcket. Men det var inte Justin som öppnade dörren.
 
Justins mamma öppnade dörren, men stängde den snabbt igen.
"Åh, förlåt" sa hon högt så att jag kunde höra igenom dörren. Jag skyndade mig att dra på mig täcket.
"Nej! Det är inte som du tror" sa jag med högre röst. Då kom Justin och öppnade dörren. Han rodnade.
"Hon har bara sovit här" mumlade han, och hade bara en handduk runt midjan. Jag försökte titta bort, men hans mage var alldeles för snygg. Jag skrattade.
"Ska du inte presentera oss Justin?" frågade jag och log mot hans mamma. Han nickade.
"Mamma, det här är Rosalie, men hon kallas Rose" sa han och pekade på mig. "Rose, det här är min mamma Pattie" Han log mot sin mamma och gick fram till mig.
"Rose är... Min tjej" sa Justin, och då log han stort. Jag log kärleksfullt mot honom. "Om ni ursäktar mig, så vill jag gärna ta på mig kläder. Det här känns ganska obehagligt" Både jag och Pattie skrattade och gick därifrån. Jag satte mig i soffan.
"Så... Vad gör du här egentligen?" frågade Pattie. Jag ryckte på axlarna.
"Jag blev... Rädd. Och det första jag kom att tänka på, var att springa till Justin" sa jag och log vänligt mot henne.
"Han får mig att känna mig trygg" Pattie nickade och satte sig bredvid mig.
Vi pratade om Justin och hon visade bilder på honom som bebis. Då kom Justin ut och tittade irriterat på henne.
"Måste du göra sådär?" sa han och satte sig bredvid mig. Jag vände mig om och han kysste mig på munnen. Sen tog han min hand i sin. Det här borde kännts konstigt, när hans mamma var med. Men det kändes helt naturligt.
 
Jag tror jag älskade Justin. Min Justin.....

Rise har äntligen börjat kalla Justin för hennes. Eller kommer det komma något emellan?  

Kommentera vad ni tycker ska hända :) <3


Kapitel 12 - Will you go out with me?

Jag mötte Maya uppe i hotellrummet. Hon såg väldigt glad ut. 
"Jag har kramat och pratat med Justin Bieber!" skrek hon och föll ner i sin säng. 
"Och jag har hånglat med honom" sa jag retsamt och tog Mayas dator. Jag loggade in på Twitter och skrevRose ♥ Biever och la in en bild på en ros och en bäver. Jag skrattade lite åt mig själv och publicerade det. Genast fick jag en massa kommentarer där dom frågade vad jag menade med det. Jag hade börjat följa Justin på Twitter och det var många som undrade varför...
Maya skrattade också när hon såg det jag hade lagt upp på Twitter. Hon kollade vad Justin hade skrivit, och han hade gjort samma sak efter att jag hade gjort det. Justin hade också skrivitLove You och liknande saker.

Jag och Maya såg en film till klockan 12 på natten, och jag somnade medan vi såg den. Maya var säkert vaken långt efter det. 
Jag vaknade, och tittade på klockan. Den var bara 5 på morgonen. Det lät konstigt utanför hotellrummets dörr. Något som bankade. Jag satte mig spänt upp och lyssnade. Det fortsatte låta. Jag klev sakta upp ur sängen och smög fram till dörren. Men när jag öppnade så var det ingen där, och det slutade låta. Jag kände paniken växa, och stängde dörren. Så fort den var stängd började det låta igen. Nu var jag vettskrämd och sprang till Mayas säng för att väcka henne. Jag skakade på henne, och sa hennes namn flera gånger, men hon fortsatte bara sova. Jag letade i mörkret efter min mobil, och slog Justins nummer. 
"Justin? Kom! Snälla!" skrek jag nästan. Han mumlade något till svar och la på. Jag satt där i en kvart innan dörren öppnades. Jag skrek så högt jag bara kunde och tryckte mig mot kudden. Det var abra Justin, så jag andades ut.
"Försöker du skrämma livet ur mig?" sa Justin och rusade fram till mig. Jag kastade mig runt hans hals och han höll om mig hårt. 
"Lämna mig aldrig igen" viskade jag och han kysste min panna.

På morgonen var Justin fortfarande kvar. Vi hade somnat i sängen medan han hade kramat mig. Jag kastade en blick på klockan och såg att den var 10. Justin sov fortfarande, och jag strök honom över håret. Han kastade sig upp, men la sig ner igen. Jag kröp ner under täcket och tryckte mig mot honom. 
"God morgon" viskade jag och pussade honom på kinden. Han mumlade 'Morgon' och slöt ögonen igen. Vi låg tysta i sängen ett tag, men sen satte jag mig upp igen. Maya hade redanklivit upp. 
"Du måste kliva upp nu" sa jag mjukt och log mot honom. Han hade fortfarande stängda ögon, men log.
"Jag kan inte" mumlade han. Jag tittade förvånat på honom.
"Klart du kan" sa jag och försökte dra upp honom. 
"Nej" sa Justin och öppnade ögonen. Jag skrattade och lutade mig ner och kysste honom. Han drog ner mig helt och kramade mig. Jag hörde att någon öppnade dörren, så jag slutade kyssa Justin, men vi hade fortfarande våra pannor mot varandra. Maya stod i dörröppningen.
"Oj, förlåt! Stör jag?" undrade hon och stod alldeles stilla. 
"Nej då" svarade jag och log. "Vi skulle just kliva upp" Jag drog upp Jusitn och hans hår stod åt alla håll. "Fixa till ditt hår, så tar jag på mig vanliga kläder och sen går vi ner och äter" sa jag och log mot Justin. Han log sömnigt mot mig och gick in i badrummet. Justin gick ut och såg mycket finare ut i håret nu.
" Will you go out with me? " sa Justin med brittisk dialekt och gav mig ett "rape-face". 
" Well, yes peacock " svsarde jag honom retsamt.
Justin rodnade lite och började skratta. Jag gav Maya en kram och gick sedan ut med Justin.
" Ha så kul! " sa hon glatt.
" Aja det ska vi! " sa jag och stängde dörren.
När vi gick ut var det en del fans som Justin tog kort med sen sprang han fram till mig igen.
Där gick vi, paret alla pratade om, hand i hand.
 

Jag lade upp ett kapitel innan jag fick 10 kommentarer men jag hade inget att göra ändå :P Tack för alla fina kommentarer också <3

Tycker ni Rose är snäll mot Maya?     Kommentera!


Kapitel 11 - Cuz I'm Right Here

 


Justin tittade på mig.
"Så du har ändrat dig om att du hatar mig?" sa han och la sig ner på golvet. Jag tittade på honom. 
"Ja... Jag antar det" svarade jag och lutade mig ner för att kyssa honom. Han höll kvar mig ett tag, men lät mig sen sätta mig upp.
"Kan vi gå på en promenad?" frågade jag och ställde mig upp. 
"Såklart" sa Justin och jag hjälpte honom upp. 
 
Vi gick längs stranden. Han tog min hand och log när någon med en kamera stannade och tog kort. Jag skrattade.
"Måste du göra så där varje gång?" frågade jag och lutade mig mot honom. Det började skymma och Justin släppte min hand. 
"Vänta här" sa han och sprang upp mot hotellet. 
Då Justin kom tillbaka hade han med sig sin gitarr och en filt. Han la ut filten och satte sig där. Jag gjorde samma sak. Justin tog gitarren och började spela. Jag lyssnade och försökte höra vad det var för låt. Även fast jag inte älskade han, och hans musik förr, så kunde jag dom för att Maya hade lyssnat på dom så mycket. Låten han spelade var Right here.
 Jag sjöng med där jag kunde, och varje gång jag gjorde det, log Justin. Det tog slut alldeles för fort.
"Du sjunger bra, bättre än jag trodde" sa Justin och la ifrån sig gitarren. 
"Haha, jag säger samma sak om dig" sa jag och han skrattade.
"Hur kunde du den där låten? Jag trodde att du inte lyssnade på min musik" frågade han och lutade sig bakåt.
"Du vet, Maya, hon lyssnar på dig hela tiden. Låtarna fastnar" svarade jag och la mig ner på filten. Han log och lutade sig fram mot mig. Justin kysste mig inte, han bara satt lutad över mig. Jag skrattade.
"Vad gör du?" frågade jag och sträckte fram min hand och rörde vid hans hår. Det var så mjukt. 
"Du luktar så gott" sa han och log. Jag grävde ner min hand i hans hår och lutade mig fram och kysste honom. Då såg jag en fotoblixt, och suckade. 
"Kan man aldrig få vara ifred?" sa jag och drog bort min hand från mitt hår och satte mig upp. Justin satte sig också upp och kollade vart blixten hade kommit ifrån. 

Maya stod där med min kamera och skrattade.
"Jag tänkte bara att ni ville ha något som påminde om den här stunden." Hon gick fram till oss. Jag skrattade och satte mig tätt mot Justin så att hon inte kunde sätta sig mellan oss. Justin tog min hand och kramade den. Jag kramade hans hand tillbaka. 
"Förlåt att jag förstörde" sa Maya och tittade ledset på oss. 
"Det gör inget" sa Justin innan jag hann säga det. Då såg hon mycket gladare ut. Jag ställde mig upp. 
"Det kanske är dags att gå tillbaka, det börjar bli mörkt ute" sa jag och drog upp Justin. Jag tittade på Justin och nickade mot Maya. Han fattade direkt, och började prata med henne. Medan dom pratade vek jag ihop filten och tog gitarren. Vi började gå och Maya hade tusen saker att prata om. När vi var framme vid hotellet fick hon en kram av Justin.
"Kan vi få vara ifred en stund?" frågade jag och Maya nickade och gick in. Jag la ner sakerna på marken och ställde mig framför Justin. Jag la mina armar runt hans hals och han satte sina händer runt min midja. Justin kysste mig länge, och jag kysste tillbaka. Kenny kom, och hostade så att vi skulle märka att han var där. Justin tittade upp, och sen ner på mig. 
"Jag måste gå" viskade han i mitt öra. Justin kramade mig hårt och pussade mig i pannan. 
"Godnatt" viskade jag och kollade efter honom då han gick iväg. Han tittade bak och gav mig en slängkyss. Mitt hjärta hoppade omkring i bröstkorgen. Jag log och gick in i hotellet.
 

10 komentarer för ett kapitel idag!

(Snälla kommentera lite för att jag vill ha någon feedback eftsersom jag sitter på datorn ungefär 2 timmar om dagen för ETT kapitel.)


Kapitel 10 - I still don't like you

Det tog ganska lång tid innan de berättade vad Justin var nominerad till.
"Vad är det för pris egentligen? Du har inte berättat det" viskade jag till honom.
"Det var ett pris om nån musikvideo eller nåt" svarade han. Dom rabblade upp alla nominerade och det enda namnet jag hörde var Justin Bieber.
"And the winner is...." Spänningen var olidlig. "....Justin Bieber with his music video Boyfriend! " Alla applåderade och Justin fick gå fram och ta emot det.
"Thank you" sa han. Han började prata om hur tacksam han var och hur alla fans hade hjälpt honom. När han gick ner från scenen applåderade alla igen. Jag viskade grattis då han kom och satte sig igen.

När allt var slut gick vi ut. En massa journalister och fotografer rusade fram till oss. Justin tog min hand.
"Är ni ihop? Dejtar ni?" "Var träffades ni?" och fler frågorhördes överallt.
"Nej vi dejtar inte. Vi träffades ute på en kvällspromenad här i Bahamas" blev Justins svar. Journalisterna skrev ner det. Jag försökte le hela tiden, men blixtarna bländade mig så det var svårt.
"Kyss henne!" ropade någon. Jag ryckte till och viskade 'Nej' till Justin och hoppades att bara han hörde.Nu började alla skrika 'Kyss henne'.
"Kom igen" viskade Justin till mig, men jag skakade på huvudet. Han ställde sig närmare mig, men log fortfarande mot kamerorna. Dom fortsatte ropa och jag ryckte på axlarna.
"Okej då" viskade jag till Justin. Han log och lutade sig fram över mig. Den här gången, när våra läppar möttes, stod jag inte bara stilla. Jag kysste honom tillbaka. Kyssen var kort men det kändes som evigheter. Då han släppte mig, stod jag som förtrollad. Jag ställde mig mot kamerorna och log igen. Justin tog min hand och drog mig vidare.

Dagen efter var det i alla tidningar och på alla bloggar. Jag ville bara dö. Maya var jätteglad och skuttade runt i rummet med sin tidning och läste vad som stod.
' Dom träffades på en kvällspromenad i Bahamas. Men mer än det, och att dom inte dejtar, vet vi inte. Vi vet inte vem den lyckliga tjejen är, och Justin ger oss inga ledtrådar. '
Jag suckade och drog täcket över huvudet. Maya strålade fortfarande som en sol.
"Men det är ju jättebra!" sa hon.
"Vad är jättebra?" frågade jag och satte mig upp. Hon log.
"Ingen skulle tro oss om vi sa det" började hon. "Men nu har vi bildbevis också!" Maya satte sig bredvid mig.
"Men vi har redan bildbevis på att Justin och jag har varit med varandra. På hans kamera. Och dom andra bilderna där vi kramas" sa jag och log åt minnena.

När vi gick ner för att äta frukost såg jag Justin sitta vid ett bord.
"Kom!" sa jag till Maya, som följde efter mig. Jag satte ner brickan på bordet och Justin tittade upp. Han log mot mig, och Maya tittade på mig.
"Det här är min bästa vän Maya" sa jag och nickade mot Maya. Justin log ännu mer.
"Hej Maya" sa han.
"H-hej Justin" fick hon fram och jag trodde att hon skulle spricka av lycka. Både jag och Justin började skratta och jag satte mig ner.
"Har du läst tidningen?" frågade jag och han nickade.
"Bara så du vet, jag gillar dig fortfarande inte" sa jag och skrattade. Han såg lite besviken ut men skrattade också. Maya puttade på mig. Hon gillade tydligen inte det jag sagt. Vi åt upp frukosten och pratade inte mer om det. När vi var klara avbröt jag Justin.
"Förlåt, men vi måste gå" sa jag och han log sorgset mot mig.
"Okej..." sa han och tänkte resa sig upp. Jag skyndade mig att luta mig fram och ge honom en puss på kinden. Jag log mot honom.
"Vi ses" sa jag och gick därifrån med Maya tätt efter mig.

Jag duschade då vi kom tillbaka till hotellrummet. Jag hade precis tänkt kliva ut ur duschen då det knackade på dörren. Jag virade badlakanet runt mig och gick fram till dörren. Jag öppnade den och där stod Justin.
"Åh förlåt" sa han och tittade bort. Jag hann se att han rodnade.
"Eh, det är lugnt, kom in" sa jag och gick tillbaka in i badrummet och tog på mig kläder. Justin satt i min säng och kollade på min kamera då jag kom tillbaka.
"Hej" sa jag och log. Han tittade upp. Jag tog av honom kameran och tog så många bilder jag kunde på honom. Justin log och gjorde flera grimaser på bilderna.
"Jag måste ha en bild på oss tillsammans" sa jag och ställde in kameran så att den skulle ta kort när jag tryckte på en knapp på en fjärrutlösare.

"Kom" sa jag till Justin och satte mig på golvet. Han satte sig bredvid mig, Jag vände mig mot honom och tittade in i hans bruna ögon.
"Kyss mig" viskade jag och Justin reagerade direkt. Han lutade sig fram och kysste mig, och då tog jag bilden.


Kapitel 9 - Rose? It's Justin.

Vi, eller jag, träffade inte Justin på flera dagar, men alla bloggar om Justin Bieber hade bilder på mig och han då jag pussade honom på kinden och då vi kramades. Det stod ungefär 'Who's that girl?' och annat liknande. Maya kollade på hans twitter varje halvtimme men hon såg inget som kan ha gett en ledtråd till att det var jag. Utom två gånger. Ena gången stod det 'Rose' och så var det en bild på en ros.
"'Just met a wonderful girl. We watched Paranormal Acticity, she was really scared, and she held my hand the whole time'" sa Maya och jag skrattade då hon läste vad Justin hade skrivit. Det var inte jag som hade hållit i hans hand.
Han hade hållt i min.

4 dagar efter att alla hade fått tag i bilderna stod det om det i skvallertidningarna. Ingen hade någon aning om vem jag var, och Justin vägrade svara. Precis då kände jag att jag verkligen ville träffa honom. Jag skyndade att slå huvudet i en bok för att skaka av känslorna.

Jag

gillade

Inte

Justin

Bieber

Eller det var vad jag försökte få mig själv att tro. Men vem lurade jag egentligen? Alla gillade Justin. Till och med jag.
Jag suckade och la ner boken på det lilla träbordet bredvid sängen. Då ringde mobilen.
"Hallå?" sa jag och lyssnade spänt.
"Rose? Det är Justin" sa rösten i andra änden. Det pirrade i min mage.
"Justin! Hej!" sa jag glatt.
"Oj, värst vad glad du låter då?" sa han retsamt. Jag rodnade lite och var glad att han inte var här och såg det.
"Jo, jag undrar om du vill komma över? Och du måste skynda" sa han. Jag nickade men kom på att han inte såg det.
"Okej, jag kommer" svarade jag och la på.

Jag skyndade mig till Justin och stod utanför hans hotellrum. Jag knackade på, men ingen kom och öppnade dörren så jag öppnade den själv. Det var fullt med folk därinne.
"Hon har kommit" ropade någon och alla stannade upp. Genast kom det en massa folk och mätte min midja och sånt. Jag letade förvirrat med blicken efter Justin. Han kom fram ut vimlet av människor.
"Hej!" började han. "Du.. Jag ska ta emot ett pris på någon gala, och jag undrar om du vill följa med?" Han tittade ängsligt på mig.
"Jag... Ja det gör jag gärna Justin" Han log sitt allra finaste leende och jag hade bara lust att kyssa honom.
"Men vad ska jag ha på mig?" frågade jag. Justin log hemlighetsfullt mot mig.

"Följ med mig!" sa han. Vi gick till ett litet rum som jag aldrig hade sett av hans hotellrum. Där inne stod något med ett vitt lakan över. Justin gick fram och drog av det. Under lakanet var den finaste klänning jag någonsin sett! Den var glansig och öppen mellan brösten.
"Men.. Hur?" fick jag fram och gick fram till den.
"Gillar du den?" frågade Justin och såg lättad ut.
"Ja!" svarade jag.
"Du måste prova den också" sa Justin och jag höll redan på att ta av mig mina byxor och tröjan. Justin rodnade och gick därifrån. Jag drog av mig tröjan och satte på mig tröjan. Den passade perfekt.

Justin kom in genom dörren och drog efter andan då han såg mig. Nån frisör hade fixat till mitt hår, och en tjej hade kommit in och sminkat mig.
"Nå, vad tycks?" frågade jag och snurrade ett varv. Han log.
"Du är jätte... Vacker" sa han och gick fram till mig. Justin hade på sig en svart kostym.
"Du ser inte så dum ut heller" sa jag nonchalant och log mot honom. Vi gick ut ur rummet tillsammans, jag hade min arm genom hans. Alla i hotellrummet drog efter andan när vi kom in. Man hörde flera 'awww' och någon började till och med gråta. Jag kunde inte låta bli att le.

Bilturen till galan gick bra. Det var inte så många paparazzis från början, men det blev fler och fler. Jag suckade.
"Hur vänjer man sig vid alla fotografer?" frågade jag Kenny som satt i baksätet med oss. Jag satt i mitten. Han såg ut att fundera en liten stund.
"Det gör man inte" svarade han och ryckte på axlarna. "Det är därför Justin vill att du drar till dig så lite uppmärksamhet som möjligt, det är därför du sitter i mitten" Jag nickade och tänkte på det han sagt. Bilen stannade och Justin knäppte upp sitt bilbälte, så jag gjorde samma sak. Utanför bilen såg man tusentals blixtar. Kenny klev ut ur bilen först. Därpå tog sig Justin förbi mig och klev också ut ur bilen. Han log mot kamerorna och vände sig mot bilen igen. Justin sträckte fram sin hand åt mig. Jag tog den och klev också ut ur bilen. Alla fotografer tog fler bilder än jag kunde räkna och blixtrarna bländade mig. Justin höll fortfarande i min hand när vi gick in.

Jag log hela tiden och släppte aldrig Justins hand. Han drog mig vidare, och vi träffade massa kändisar. Några gånger var jag tvungen att släppa iväg Justin och då stod Kenny precis bakom mig. Jag träffade Usher, Selena Gomez, Rihanna, Katy Perry och många mer som kände Justin, och som önskade oss lycka till i livet. Jag förstod först inte vad dom menade men sen kom jag på att dom trodde att vi var tillsammans. Jag log åt tanken och gick vidare med Justin bredvid mig till våra platser.


Sorry :(

Förlåt!!
 
 

Jag har haft sjukt mycket att göra sedan skolan började :( Jag ska börja uppdratera igen jag lovar!!
Jag har liksom helt fullt upp. Mina läxor, prov, träning och så vidare.
Jag ska försöka uppdatera dagligen igen <33
 
Tack för att ni ändå är uppmärksamma !<3
 
Ni får njuta av denna?! <3
 

You can't fly unless you let yourself fall

Vi hade faktiskt ganska roligt. Först fortsatte jag att fota, sen tog Justin av mig kameran och riktade den mot mig.
"Nej! Ta inte kort på mig" protesterade, men det hjälpte inte. Tillslut gav jag upp och gjorde några roliga miner. Han skrattade varje gång, och jag skrattade med honom.

"Okej, en 'gruppbild' nu" sa jag till honom. Han log brett och ställde sig bredvid mig. På första bilden såg vi riktigt ledsna ut, och på den andra bilden gjorde vi en grimas. På sista bilden putade jag med läpparna och gjorde ' peace ' med fingrarna. Justin lutade sig fram och kysste mig på kinden. Jag ryckte till då jag kände hans läppar mot min kind och han tog bilden.
" Ska vi kolla klart? " sa jag med en darrig röst.
" Mm. Alltså.... Jag, typ... Snälla. " försökte Justin få fram.
" Det gör inget, seriöst " log jag mot honom.
* Är jag dum i huvudet!! Varför nu kanske han tror han ska eller får göra det igen *

Justin letade bland alla filmer. Han tog upp fram Paranormal Activity.
"Vill du se den eller är den alldeles för läskig?" sa han och log retsamt.
"Jag är inte rädd för någonting" sa jag. "Utom... Mörker, mördare, skräckfilmer, blod, höjder, spindlar och mycket mer" Justin skrattade i filmen i DvDn

Jag var fullkomligt vettskrämd. Tjejen i filmen var ju galen! Godiset i påsen var snart slut eftersom att jag hade suttit och tryckt i mig det för att jag var så rädd. Justin bara satt där och fokuserade på filmen.
Jag skrek och hoppade till. Justin tittade förskräckt på mig, men tog lugnt min hand. Resten av filmen satt jag tryckt mot honom medan han höll min hand.

Filmen var äntligen slut, och jag kunde slappna av.
"För läskig, ellerhur?" frågade Justin och log snett mot mig. Jag bara nickade. Det var ingen ide att kämpa emot. Justin höll fortfarande i min hand, men den var så varm och trygg att jag lät honom göra det. Jag kastade en blick på klockan. Den var lite över 1 på natten.
"Shit! Jag måste gå" sa jag och gick mot dörren. Justin följde efter.

Han drog mig tätt intill sig och lutade sig fram över mig. Jag kunde känna hans varma andedräkt mot min kind. Justins läppar närmade sig mina. Jag stod alldeles förstenad när han kysste mig, men när jag insåg vad han gjorde knuffade jag bort honom.
"Vad gör du?" sa jag gällt och backade. Han tittade på mig, och jag vände mig om och började springa till hotellrummet. Det rann en tår nerför min kind. Jag rusade in i rummet och smällde dörren efter mig.
"Vad har hänt?" skrek Maya. Hon hade sovit, men vaknade av smällen.
"Inget... Han har inte gjort något fel. Det är mig det är fel på" mumlade jag och kröp ner i sängen.

Nästa dag vaknade jag sent på dagen. Klockan var 12, och jag hade missat frukosten. Maya satt i sin säng och läste, men när hon såg att jag var vaken la hon ifrån sig boken.
"Du... Vad hände egentligen igår?" frågade hon försiktigt. Jag suckade och la mig ner igen.
"Jag vet inte riktigt, jag hade roligt och vi såg på en film som heter Paranormal Activity. Men när jag skulle gå kysste han mig Maya. Påriktigt" sa jag och kände tårarna komma men höll dom inne. "Och jag bara sprang därifrån. Jag känner mig så dum..." Maya kom över till min säng.
"Jag tror Justin förstår om du pratar med honom om det" sa hon försiktigt och jag tittade på henne med en förskräckt min.
"Det kan jag ju inte göra! Vad ska jag säga? Typ 'Hej Justin, förlåt att jag sprang iväg när du kysste mig, nej kyssen var underbar! Jag är bara helt dum i huvudet" Jag satte mig upp i sängen.
"Nej, nu vill jag bara ha en tjejdag" sa jag och Maya nickade.

Efter lunchen gick jag och Maya till staden och shoppade. Det var precis vad jag behövde för att glömma vad som hade hänt kvällen innan. Jag köpte 3 t-shirts, 2 par tights och ett par vita shorts. Maya köpte bara 1 tröja. Men när vi skulle hem, träffade vi Justin. Jag försökte gömma mig bakom Maya.
"Rose!" hörde jag någon ropa. Jag stannade.
"Hej Justin" mumlade jag. Maya log brett och höll på att skrika av glädje.

"J-Justin Bieber?!?" sa hon alldeles för högt. Justin skrattade.
"Så det här är din kompis?" frågade han mig och jag nickade. Jag tog ett djupt andetag.
"Justin jag måste prata med dig" sa jag och bet mig i underläppen.
"Ja?" sa han och log ett leende som jag verkligen älskade.
"Ensam" mumlade jag och tittade på Maya och Justins livvakt Moshe.

Justin gjorde en gest åt Kenny för att visa att han skulle ta med sig Maya och gå iväg en liten bit.
"Jo.. Angående igår..." började jag men Justin tystade mig. Han ställde sig nära mig.
"Ehm... Förlåt att jag bara drog" avslutade jag. Justin var inte lika nära som igår. "Nej förlåt Justin, men jag kan inte" sa jag och backade ett steg. Han tittade besviket på mig men nickade.
"Men vi kan väl fortfarande hänga?" frågade han och jag skrattade.
"Såklart" svarade jag och kysste han på kinden.

Just då hörde jag ett klick från en kamera.
"Papparazzis.." mumlade Justin argt. Jag skrattade.
"Jag bryr mig inte om dom" sa jag och kramade honom. "Tro bara inte att det här betyder något" viskade jag i hans öra och gick därifrån. Jag sprang ikapp Maya.
"Kom så går vi härifrån" viskade jag och vi gick snabbt iväg.

När vi var tillbaka på hotellet bytte vi om till bikini. Maya hade en mörkröd med vita ränder som passade hennes blonda hår perfekt. Jag hade en som var svart med vita prickar på. Vi sprang ner med våra badlakan och hoppade i hotellpoolen. Vattnet var svalkande i värmen men ändå inte för kallt. Det var några andra gäster där, en av dom var en snygg kille.
"Ska du inte satsa på han därborta?" frågade jag Maya retsamt. Hon rodnade men skakade på huvudet.
"Nää, han ser inte ut som min typ" svarade hon och skvätte vatten på mig. "Du då? Ska inte du satsa på honom?" sa hon och puttade omkull mig i vattnet så att mitt hår blev blött.
"Nja... Jag har ju redan någon" Jag kände att mina kinder blev röda och tittade ner i vattnet.


She fell in love with her bestfriend

När filmen började sa Justin " Den är läskig! " Jag svarade retsamt " Om du vill så kan du sitta på mammas knä? " Justin tittade på mig allvarligt och brast sen ut i skratt.
" Får vi väl se vem som gör "

Jag blev väldigt rädd så jag satte mig närmare Justin, även om jag verkligen inte gillade det.
" Sa ju det? " sa han och höll om mig. Jag skrattade för han var väldigt charmig. *NEJ, NEJ jag faller för Justin* tänkte jag.
Vi hörde en massa skrik ute så vi såg inte klart filmen. Istället hyrde vi den och bestämde oss att se den i Justin's rum.
Justin sa " Ta min hand och spring så fort du kan till bilen!"
" AHAHAH okej, 1, 2 och 3!" Moshe puttade många pappartzzis och fans, så jag och Justin kunde komma fram. Jag sprang till bilen men Justin stannade och tog några bilder med fans.
Sedan körde Justin fort till hotellet. Vi satte på radion och " Call me maybe ". Jag skruvade upp volymen till max och vi båda började sjunga och dansa. När vi var framme gick vi in till Justins rum.
Jag fick inte fram något ord det var jätte stort. Jag satte mig ner på en fåtöljen.
"Fint du har här" mumlade jag och såg mig omkring. Det var stor skillnad på mitt och Mayas hotellrum. Det här var mindre, inte alls som jag hade tänkt mig. Det såg nästan ut som en liten lägenhet.
"Gillar du att bada, eller gå promenader? Kanske fota?" frågade Justin och försökte le.
"Jag antar det" svarade jag och ryckte på axlarna. Han nickade och gick in i ett rum som jag antog var där han sov.
Justin kom ut igen med en kameraväska och gav den till mig.
"Jag vet att den kanske inte är så bra som din, men den duger för mig" sa han och satte sig på soffan. Jag tog ut kameran ur väskan. Det var en Canon. Jag log.
"Den duger nog" sa jag och fixade några inställningar. Sen tog Justin den och riktade kameran mot mig. Han log mot mig och tog en bild.


Me and My bestie watching a movie


Maya gapade.
"Ja! " fick hon fram. "Men även fast du sa åt honom att lämna dig ifred vill han träffa dig?" Jag nickade och stoppade en till godis i munnen.
"Men jag har inte tänkt komma" sa jag och öppnade colan. Jag tog en klunk och kollade på Maya igen. Hon såg arg ut.
"Vad?" sa jag och försökte spela oskyldig.
"Justin vill träffa dig, men du tänker bara strunta i honom?" Jag nickade igen och tog en till godis.
"Okej då. Jag ska gå..." mumlade jag och Maya log igen.
"Bra!" sa hon. Jag reste mig upp och tog drickan och godiset.
"Kom, nu går vi hem" sa jag och log.

Klockan var två när vi kom tillbaka till hotellet, så vi gick och skulle äta lunch. Dom serverade pizza på hotellet, men vi beställde upp till vårat rum. Det knackade på dörren.
"Det måste vara pizzan!" sa jag och studsade upp ur sängen och öppnade dörren.

Där stod inte någon med pizza. Justin stod lutad mot dörrkanten. Jag tittade nervöst bak och kollade så att Maya inte såg vem det var.
"Vad gör du här?" väste jag. Han såg ganska nöjd ut med sig själv.
"Ville bara veta om du kommer och tittar på bio istället ikväll?" svarade han och kollade ner i golvet. Jag stirrade på honom.
"Ja! Jag kommer för att jag lovade Maya att ge dig en chans" viskade jag. Han såg inte helt nöjd ut med svaret.
"Inte för att du själv vill?" sa han besviket. Jag skakade på huvudet.
"Nej! Var glad att jag kommer" väste jag och smällde igen dörren. Maya kollade på mig.
"Inga pizzor?" frågade hon. Jag satte mig på sängen.
"Nej, det var bara en försäljare." Maya tittade konstigt på mig.
"En försäljare? På ett hotell?" frågade hon och jag ryckte på axlarna.
"Tydligen" mumlade jag. Maya skakade på huvudet.
"Jaja" mumlade hon och fortsatte läsa i sin bok.

Klockan var 5 över 8 han stod utanför vårt rum, med en man som hette Moshe, Justins bodyguard.
" Kommer du?" Sa han och tittade på mig som om jag var en Victoria Secret Angel.
"Vad..." Sa jag och fnissade. Justin verkade leta efter rätt ord. "Snygg du är" sa han och tog min hand
"Jag hade tänkt bio. "
"Okej, kan vi väl göra" sa jag och försökte le.
Så fort vi kom ut var det fullt med papparatzzis och Justin blev väldigt arg. Vi sprang mot hans Ferrari Moshe tog den andra bilen.

Vi bestämde oss att titta på Paranormal Acticity. " Sorry, jag försöker göra allt som om vi var normala människor som tittar på bio men alla paparatzzis och fans hade varit irriterande, så jag hyrde bion för oss själva" Justin såg ledsen ut.
" Det gör inget, men blir det läskigt så får du skaffa en kudde" sa jag och blinkade. " HAHAHA, du har alltid mig!"
Jag puttade till honom lite och vi låtsades brottas i bilen. Han var sjukt stark.

Efter brottandes i bilen gick vi in till bion. Justin tittade på mig mycket så jag skämdes sen sa han. " Vänta jag måste ta en bild till Instagram. Lägg dina fötter på stolen framför dig"
Han fotade snabbt och skrev " Me and My bestie watching a movie"


He'll pick me up at 8

Jag reste mig så snabbt upp från stolen att den välte omkull. Alla i matsalen tittade på mig, men vände snabbt bort blicken.
"Maya, jag vet att Justin är din idol eller nåt, men jag bryr mig faktiskt inte. Jag vill inte att han ska komma och försötra min semester!" sa jag argt, men ändå så tyst att ingen annan än Maya hörde. Jag gick snabbt därifrån och lämnade bort matbrickan där man skulle. Jag sprang ut från hotellet och styrde mina steg mot staden.

Det tog ett tag att gå dit, och jag hade inte tillräckligt mycket pengar för att åka buss dit och hem. Tunga fotsteg hördes bakom mig och jag skyndade lite mer. Jag hade just tänkt börja jogga när någon la sin hand på min axel.
Jag höll på att skrika till men kvävde skriket och höll andan.

"Du glömde din mobil" hörde jag en mörk röst säga på engelska. Jag vände mig om och såg att det var en av gästerna på hotellet.
"Åh, tack!" mumlade jag på svenska. "Oj förlåt, tack menar jag" rättade jag mig och sa det på engelska och log. Jag tog min mobil och började gå igen.

10 minuter senare var jag framme. Det var affärer överallt, och jag började gå mot en som sålde godis. Jag öppnade börsen som jag hade i fickan och räknade pengarna. Det skulle räcka till ungefär 1kg godis och en dricka. Jag började ösa upp godis, mest lakrits, choklad och sura godisar. När jag var klar gick jag och hämtade en Coca Cola och betalade för allt.

Jag började gå hem til hotellet när jag såg en massa tjejer stå samlade runt någon. Jag gick fram lite men vände om när jag såg att det var Justin. Han stod och signerade böcker och skivor och allt sånt.
'Jaja, det skadar ju inte att se staden lite mer', tänkte jag och började gå bort från alla.

Jag stannade i en park och satte mig på en bänk. Jag öppnade godispåsen och åt sakta medan jag kollade runt.
Det var fint i Bahamas. Solen lyste hela tiden och det var varmt. Nästan för varmt.
"Hej" sa en bekant röst. Maya satte sig bredvid mig. Jag mumlade Hej till ett svar.
"Du, förlåt att jag blev arg för en sån sak" sa hon och drog efter andan. "Men du kunde faktiskt ha sagt det till mig!" Hon kollade på mig och sen på godispåsen.
"Får jag smaka en?" frågade hon och jag nickade.
"Jag borde ha berättat... Och det är en till sak jag måste säga" sa jag och suckade. "Justin hämtar mig vid 20.00 ikväll. Är det okej?"



Jag vet att det inte handlar så mycket om Justin men det gör det snart :)
Minst 3 kommentarer för ett kapitel ikväll ;)


Don't know your name but I love your smile

Jag sprang upp på hotellrummet och smällde igen dörren efter mig. Maya tittade inte ens bort från TVn.
"Är du sur Rosie?" frågade hon och stängde av tvn.
"Nej..." svarade jag och kastade kameran på sängen. "Jag ramlade bara när jag fotade." Maya skulle bli helt galen om jag berättade om Justin Bieber.
"Åh, gick det bra?" frågade hon och tittade ängsligt på mig, precis som Justin hade gjort.
"Ja nån random kille hjälpte mig" sa jag och tittade bort.

Det började bli sent, så jag bytte om till linnet som jag brukade sova i.
"Jag är ganska trött, men du behöver inte sova nu om du inte vill" sa jag och kröp ner i sängen. Maya gick och rullade ner rullgardinen och la sig i sin säng.
"God natt" hörde jag Maya säga och jag mumlade bara något till svar innan jag somnade.

Jag vaknade av ljuset från fönstret. Maya syntes inte till, så jag antog att hon hade gått för att äta frukost. Jag letade igenom resväskan och hittade ett par svarta korta shorts och ett vitt linne från Gina Tricot som jag tog på mig. Jag gick in på toan och tittade på mitt risiga hår, och tog fram två hårsnoddar och flätade det. Jag orkade inte sminka mig nu på morgonen.
"Vart la jag mina skor?" mumlade jag för mig själv och letade igenom hela rummet innan jag hittade mina lila converse. Innan jag gick ut ur rummet tog jag min iPhone som låg på det lilla träbordet bredvid sängen.

Jag såg inte Maya någonstans nere i hotellresturangen. Jag tog frukosten på en bricka och satte mig vid ett bord vid fönstret. Till frukost åt jag två mackor med leverpastej på, ett ägg och två glas med juice.
Men när jag hade ätit en av mackorna såg jag honom. Justin log och vinkade till mig, men jag försökte bara låtsas att jag inte hade sett det och så försökte jag göra mig osynlig.

När jag tittade upp igen satt han mittemot mig.
"Vad vill du?" mumlade jag på engelska. Justin tog en tugga av sin macka.
"Hm..." sa han och låtsades fundera. "Jag vill att du ska säga varför du hatar mig" Justins blick var allvarlig och han tittade inte bort en enda sekund.

"Jag hatar dig inte..." började jag. "Och jag älskar dig inte heller. Du sjunger väl bra antar jag, och du ser ganska bra ut" Justin log när jag sa det där och jag ville bara försvinna.
"Snälla, kan du inte bara lämna mig ifred?" bad jag honom. Leendet försvann nästan och han lyfte upp brickan samtidigt som han reste sig upp. Justin lutade sig fram och kysste min panna.
"Om du ändrar dig så bor jag i rum 47. Jag kan inte ditt namn, men jag älskar ditt smile?" frågade han och log mjukt mot mig. Mitt hjärta smälte, men jag försökte att ignorera det.
"Rosalie" sa jag. "Men mina vänner kallar mig Rose" Han tittade på mig.
"Okej, Rose. Om du ändrar dig kan du komma klockan 8 ikväll" Det var det sista han sa innan han lämnade mig ensam.

Maya sprang fram till mig.
"Känner du Justin Bieber?!?" skrek hon nästan. Jag suckade. Det var exakt såhär jag visste att det skulle bli.
"Nej, men han hjälpte mig igår då jag ramlade" mumlade jag tyst.
"VA!?!?" skrek Maya. "Du sa ju att det var nån random kille som hjälpte dig!" Nu såg hon riktigt arg ut. "Och han... Han kysste dig i pannan" Jag hade aldrig sett Maya vara så arg på mig.
"Jag bad honom lämna mig ifred" sa jag och la armarna i kors.
"Du gjorde vadå?" sa Maya och nu såg hon förskräckt ut.
"Jag bad honom lämna mig ifred" upprepade jag


Your hand fits in mine,like It's made just for me

Han släppte min hand.
"Vad är det?" sa han och tittade ängsligt på mig.
"Inget... Jag är bara inte ditt största fan" svarade jag och började gå upp för kullen. Han följde efter mig och tog tag i min hand.
"Är du säker på att du är okey?" frågade han och granskade mitt ansikte. Jag blev varm om kinderna, tanken på att Justin Bieber kollade på mig var spännande, men samtidigt obehaglig. Maya skulle ha dött om hon hade varit här just nu.
"Du har ett fint leende" sa Justin. Jag försökte att inte le, men hans leende smittade av sig.
"Ehm, tack tror jag" svarade jag på engelska och tittade bort. Jag började tänka på att han höll i min hand, och ryckte åt mig den.
"Var kommer du ifrån?" frågade han och tittade nyfiket på mig.
"Sverige" mumlade jag till svar.

Han sken upp som en sol.
"Så.. Vilket hotell bor du på?" frågade han och jag tvekade lite. Man ska ju inte säga för mycket till främlingar, men pekade ändå mot hotellet. Hans leende blev bredare.
"Där bor jag också!" Jag suckade och himlade med ögonen. Typiskt att jag skulle ha sån otur.
"Du ser inte glad ut över det?" sa Justin och tittade sorgset på mig.
"Njaa.. Som sagt så är jag inte ditt största fan" svarade jag, men såg att han blev ännu ledsnare. "Fast min kompis är fullkomligt galen i dig!" tillade jag och försökte le.

Han skrattade, och jag insåg att det var det finaste skratt jag någonsin hört.
"Är hon lika snygg som dig?" sa han retsamt. Jag skrattade och började gå.
"Ingen kan vara lika snygg som mig" började jag och flinade. "Så svaret på din fråga blir nej" Jag började springa, och Justin var inte långt bakom.

När vi kom fram till hotellet stannade jag och Justin kom ikapp. Jag var andfådd och gick sakta framåt. Justin sprang upp vid min sida. Vi stannade just utanför hotellingången. Justin böjde sig lite för att undvika paparatzzis och sen tog min hand.
"Jag märker att du inte gillar mig" började han och jag fick dåligt samvete. "Men jag hade kul. Vill du träffa mig igen?"
Justin kollade in i mina ögon. Jag ville inte såra honom, det skulle vara lågt även fast jag inte gillade honom, så jag svarade "Visst" och gick därifrån.


Are you okey?

"Får jag också lyssna?" frågade jag och Maya nickade. Men så fort jag fick hörlurarna och hörde musiken gav jag tillbaka dom.
"Usch, du lyssnar ju på Justin Bäver" sa jag. Maya såg sårad ut men fortsatte lyssna.


Flygresan hade tagit lång tid, alldeles för lång tid. Men vi var äntligen framme i Bahamas och stod utanför vårat hotellrum.
"Äntligen framme! Lås upp rummet" sa Maya och jag vred om låset med nyckeln. Det klickade och dörren öppnades. Vi gick in och tittade oss omkring. Det var ett stort rum med utsikt över hotellets pool och stranden. I rummet fanns två stora sängar med vita fluffiga kuddar och täcken.
"Wow" var det enda jag fick ut mig och Maya nickade. Det fanns en toa också men den var inte så stor. 'Det får väl duga', tänkte jag coh kastade mig över sängen som stod närmast fönstret.

"Den här är min!" ropade jag innan Maya hade hunnit reagera. Hon såg besviken ut en liten stund men brast sen ut i skratt.
"Jag hade tänkt gå ut och fota lite innan det blir mörkt! Ska du följa med?" frågade jag och plockade fram kameran.
"Njaa, jag tror jag stannar här" sa Maya och satt redan fastklistrad vid TVn som hängde på väggen.

Jag gick ut ur hotellet och började gå längs en stenig gata. Solen började gå ner och jag såg det perfekta motivet, men för att kunna fota det var man tvungen att gå ner för en liten brant. Jag gick ner försiktigt, fixade kamerainställningarna och tog bilden. Men det fanns lite bättre motiv ännu längre ner så jag började gå neråt.

Men det var halt, så jag halkade omkull. Min första tanke var att rädda kameran, så jag lyfte upp den i luften. Kameran var hel, men jag hade ett skrubbsår på vaden och det hade blivit ett litet hål i byxorna.
"Behöver du hjälp?" frågade någon bakom mig på engelska och sträckte ut en hand. Jag tog den och han drog upp mig.

Det första jag såg var två stora bruna ögon som glittrade i solljuset. Sen såg jag brunt hår och en blå rakskärmad keps.
"Är du okey?" frågade han och log. Jag log tillbaka och nickade, men leendet försvann när jag såg vem det var.

Det var Justin Bieber.


"Bahamas here we come"

Det var en dag kvar före skolan slutade och vi skulle åka till Bahamas. Jag och Maya, helt själva!
Jag som aldrig hade varit utomlands, förutom till Norge, Danmark och Finland.

Tankarna flög iväg medan läraren stod och pratade framme vid katedern.
"Rosalie?" sa hon. Jag hatade verkligen när någon sa hela mitt namn. Det var så fult! Det enda som var bra med mitt namn var att det fanns en karaktär i 'The Twilight Saga' som hette samma sak som jag.

"Rosalie? Hörde du vad jag sa?" upprepade hon med skarp röst. Jag suckade.
"Förlåt, jag tänkte på annat" mumlade jag till svar. Hon såg inte nöjd ut, men accepterade svaret. Klockan ringde och alla rusade ut. "Ha ett bra sommarlov!" ropade hon och suckade när alla hade försvunnit ut genom klassrummet innan hon hade hunnit prata klart.

Jag var som vanligt sist ut och stötte ihop med Maya, min bästa vän, på vägen ut.
"Bahamas here we come!" ropade jag och vi skrattade högt tillsammans.

Väckarklockan ringde klockan 6 på morgonen. Jag slängde mig upp på sängen och stängde av den. Jag letade runt i garderoben innan jag hittade ett par jeans och en grå tröja där det stod 'i love you'. Jag drog på mig kläderna och satte upp håret i en hög svans på huvudet. Jag kollade mig snabbt i spegeln och tog på mig puder och lite mascara.

"Har du vaknat?" ropade pappa och jag skrek 'Ja' till svar. Kameran var inte nerpackad så jag tog kameraväskan och resväskan och sprang ner till köket. Pappa stod och väntade i hallen.
"Om vi ska hämta Maya så måste du skynda dig" sa han och jag kastade en blick på klockan. Den var inte ens halv 7.
"Det måste jag inte alls" protesterade jag och tog två mackor och juice till frukost. Pappa skrattade och gick ut till bilen med väskorna.

2 timmar senare satt jag och Maya bredvid varandra på flygplanet, påväg till Bahamas. Hon fick sitta vid fönstret eftersom att jag hatade höga höjder. Flygvärdinnan kom fram till oss och log ett fejkat leende.
"Vill ni ha någonting?" sa hon med fejkat glad och mjuk röst och kollade på oss som att hon hatade barn. Jag skakade på huvudet och hon lämnade oss ifred. Maya satt och lyssnade på sin iPod.
"Får jag också lyssna?" frågade jag och Maya nickade. Men så fort jag fick hörlurarna och hörde musiken gav jag tillbaka dom.
"Usch, du lyssnar ju på Justin Bäver" sa jag. Maya såg sårad ut men fortsatte lyssna.


Hoppas ni gillar det

Den här novellen handlar om Rosalie Berglund (Rose eller Rosie). Hon är ganska lång, ca 169cm. Hon har ljusblå ögon och mörkbrunt hår. Rose älskar att fota och hon har en Nikon D7000 med en massa olika objektiv. Hennes bästa vän heter Maya.

Rose och Maya ska åka på semester helt själva till Bahamas och bo på ett lyxhotell. Men vem är där? Är det.....


RSS 2.0